Om Jazzaben


JAZZaben er en abe, der hedder Albert. Han er vild med musik og elsker at musikke med børn og deres voksne. Albert er ofte træt, men bliver utrolig hurtigt frisk, når han møder de søde børn i musikskolen. Albert og hans venner kan godt være ret frække. Men når man lærer dem at kende, kan børnene som regel hjælpe med at holde styr på dyrene. Albert har en kuffert, som han ALTID har med rundt, Den er fyldt med…, ja det er en hemmelighed, og den kan kun åbnes, hvis man kan den helt rigtige trylleremse.

Albert og Christina har dannet par i over 10 år, og har undervist mange børn rundt omkring i Nordjylland.

Musikskolen JAZZaben er en privat musikskole, som startede i august 2012. Den bor på Vester Thirupvej 30 I Hjørring (se kort) i Hjørring Ny Steiners smukke sal. De har været så venlige at udlåne salen, og det er et fantastisk sted med god akustik til musikundervisning. JAZZaben tager dog også gerne “ud af huset” og underviser på andre skoler hvis der kan samles min. 3 elever. Eller privat, men så er priser lidt højere.

Christina Thoft er uddannet Almen musiklærer fra Nordjysk Musikkonservatorium 2000-2005. Hun har undervist klaver/keyboard elever siden 1995, og startede i 2004 det første børnehold for babyer og året efter et hold for familier.

Siden har hun undervist på musikskoler rundt omkring i Nordjylland i klaver/keyboard, begynderguitar, sang, dagplejegrupper, børnehaver, børnehold, børne- og voksenkor, lavet inspirationskurser for dagplejere og pædagoger og lavet sammenspil for teenagere.

MUSIKMissionen:  Musik er sjovt… spille musik hedder på engelsk “play music”, altså lege musik. Jeg stræber efter, at der på alle mine hold og hos mine solo elever er en god og varm stemning. Jeg ønsker at videregive min kærlighed til musikken, som kan bruges til så meget. Både glæde og sorg. Gennem musikken vil jeg sammen med børn og voksne skabe gode oplevelser og succesfølelser, som gør dem til gladere mennesker.