Musik og mødregruppe


Musik og mødregruppe ligger typisk mandag eller fredag kl 11-12.30 hvor de første tre kvarter bruges på musik og bagefter er der hygge og snak. Vi tager forskellige emner op, som passer til babyernes alder. 2-12 mdr.

Prisen er 500 kr for 8  gange og vi starter medio september

Musikken kan enten foregår hos jer, der allerede har en mødregruppe eller et sted centralt i Hjørring, hvor vi mødes og musikker og hygger os.

For mig er nærvær, glæde og kærlighed de aller vigtigste ingredienser i “undervisningen” på disse hold. Musik kan så mange ting, og et helt lille barn har musikken med sig fra mors mave. Fra 20. uge kan fostret høre mors hjertelyd (rytme), stemme (dynamik, stille og højt) og fornemme hvilket humør mor har. Gennem babymusikken styrker vi båndet mellem mor/far og baby. Vi synger sange og leger lege, som I kan bruge derhjemme- både til vilde og stille lege, afslapning, badetid osv.

Det siges, at alle børn er født musikalske og hvis man stimulerer barnet og viser det musikkens verden, kan barnet få stor glæde af den resten af livet.

På babymusikholdet stimuleres alle sanserne gennem forskellige nye og gamle sange, og der ligges op til, at man som voksen former legene, så de passer til sit eget barn. Det er vigtigt for mig, at den voksne er til stede og nærværende, og så er der tid til snak efter timen:-)

Gentagelse er meget vigtig for denne aldersgruppe, så timerne er tilrettelagt så baby hurtigt kommer ind i rytmen, og kan genkende legene.