Instrumentalundervisning


På musikskolen JAZZaben kan du også få instrumentalundervisning enten som soloundervisning eller holdundervisning.

Klaverundervisning

JAZZaben tilbyder klaverundervisning for både begyndere og øvede. Der kan undervises i både klassisk og rytmisk klaver.

Holdundervisning tilrettelægges for 3 elever som deler en lektion på 50 minutter. Eleverne skiftes til at have solotid og lektionen afsluttes med sammenspil.

Fordelen ved holdundervisningen er, at der både øves solospil og sammespil. Det tilfører klaverundervisningen en social dimension og muligheden for at gå til klaver sammen med vennerne. Holdundervisning er oftest for nybegyndere og let øvede.

Soloundervisning er for dem, som hellere vil sidde alene med underviseren. Soloundervisning  er oftest for de ældre elever og voksne.

Forældre- og barnundervisning: En forælder + et barn kan dele en 25 min. lektion, hvis begge er begyndere og kan modtage samme undervisning og øve sammen derhjemme. På den måde kan man hjælpe hinanden igang med at lære at spille.

Begynderguitar

Har du en guitarist i maven, som gerne vil ud, tilbyder JAZZaben begynderundervisning. Du vil lære akkorder og forskellige rytmer, så du kan akkompagnere egen og andres sang.  Undervisningen kan foregå som solo- og holdundervisning, hvis der er deltagere nok.

Sang

Hvis du er glad for at synge og gerne vil lære mere om sangteknikker, så er det sangundervisning på JAZZaben du skal have. Undervisningen tilrettelægges ud fra den enkelte elevs ønsker. Tilbydes kun som soloundervisning.