Til dagplejer og Institutioner


JAZZaben har mulighed for at lave korte og lange forløb eller inspirationskurser for jeres institution. Her kan I se forslag, men har I en idé, så ring og få en snak.

Undervisning af børn og voksne i institutionen/dagplejen

Få besøg i jeres dagpleje eller legestue én gang om ugen. Forløbet skal give inspiration og ny energi til at bruge musikken i jeres hverdag samt give både børn og voksne en række nye sange og lege i bagagen. Undervisningen tilpasses jeres ønsker – og længden af forløbet bestemmer I. Det er også jer der bestemmer hvornår på året, jeg skal komme.

Efteruddannelse

For vuggestue- og børnehavepædagoger, samt dagplejere, som gerne vil kunne undervise i egen institution. Kursisten følger en musiklærer i et aftalt antal timer over et aftalt antal uger – og får desuden et antal konferencelektioner med samme lærer. Kursisten følger undervisningen på barn/forældre hold, hvor børnene har samme alder, som i kursistens institution/dagpleje. Forløbet giver inspiration og konkrete bud på, hvordan man får mere musik ind i hverdagen – og samtidig en række redskaber til selv at lave musik med børnene.

JAZZabens koncerter

Koncerterne er primært for børn i alderen 0-7 år – og deres voksne. I koncerterne er børnene aktive deltagere, som tager på rejser i forskellige universer. Jul, fastelavn, høstfest, fødselsdag, temauge – hvad som helst. Det kan foregå i institutionen, privat, biblioteker, kulturhuse – ude, inde, i skoven eller i haven. Jeg aktiverer børn og voksne gennem sang og leg.

Inspirationskurser

Brug et par timer af personaledagen på at synge og lege. jeg kommer til jer og lærer jer en masse sange og lege, som I kan bruge i jeres hverdag med børnene. Man lærer bedst ved selv at prøve det!

Kontakt Christina på 25 14 24 16 eller send en mail til cthoft@gmail.com